Tribut memorabil adus de actorul Vin Diesel în memoria lui Paul Walker

vindiesel_paulwalker

Vin Diesel, actorul din pelicula Furious 7 a postat pe contul personal de pe o rețea de socializare un videoclip pe care îl dedică regretatului actor Paul Walker.

Pe o scenă aranjată ca de karaoke, actorul american a interpretat un colaj din câteva piese cunoscute, dedicându-i-le prietenului Paul Walker. În timp ce Vin Diesel performa pe scenă, pe fundal a fost difuzat un filmuleț în care cei doi prieteni se distrau în timpul filmărilor.

La aproape 2 ani de la teribilul accident auto în care actorul Paul Walker și-a pierdut brusc viața, durerea despărțirii încă persistă în inimile celor apropiați și a fanilor de pretutindeni. Chiar după evenimentul fatidic, Vin Diesel a fost în doliu public, aducând cu ocazia fiecărui interviu omagii în memoria prietenului său. Ba mai mult, Vin Diesel și-a botezat fetița cu numele Pauline în amintirea prietenului Paul Walker.

Videoclipul intitulat „Procesul continuu de vindecare” a adunat deja peste 5 milioane de vizualizări și peste 381.000 de aprecieri. Unul dintre fani a făcut o remarcă sugestivă „Atâta durere în glas, cu toții te sprijinim!”

Urmăriți videoclipul emoționant mai jos:

The ever continuing process of healing… All love…

Posted by Vin Diesel on Wednesday, May 20, 2015

 

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și prietenilor tăi.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

2 Responses

  1. Alexandra says:

    Foarte emotionant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *