Îți plac super-eroii? Samsung a lansat o ediție specială a smartphone-ului Galaxy S6 Edge!

Galaxy-s6-edge-avengers
Având în vedere că gigantul sud coreean este un promotor activ al ultimei pelicule (Age of Ultron) din seria Avengers, nu mai este nici o surpriză pentru nimeni faptul că Samsung va prezenta fanilor actualul vârf de gamă din portofoliu (Galaxy S6 Edge) într-o ediție specială, dedicată super-eroilor din filmul de acțiune Avengers.

Iron Man, super-eroul simpatizat de majoritatea copiilor pasionați de mașinăriile tech este imprimat pe carcasa exterioară a device-ului Galaxy S6 Edge. Pentru un aspect vizual cât mai plăcut, dar și în temă cu armura super-eroului, Samsung a nuanțat lateralele smartphone-ului în auriu, în timp ce carcasa a fost vopsită în roșu. Device-ul utilizează cel mai nou sistem de operare de la Google (Android Lollipop), însă cu interfață personalizată marca Avengers.
Pentru ca pachetul să fie complet, Samsung a echipat gadget-ul cu un dispozitiv de încărcare wireless, însă accesoriul care va alimenta bateria telefonului cu energie a fost restilizat de designerii sud-coreeni. Încărcătorul înfățișează un alt element din armura personajului Tony Stark: celebrul scut „reactor” care alimentează cu energie armura super-eroului Iron Man.

Samsung nu a “umblat” și la configurația hardware, device-ul având aceleași caracteristici tehnice ca și modelul de serie. Din păcate Samsung va comercializa pentru început device-ul doar în Coreea de Sud, începând cu 27.05.2015.

Urmăriți mai jos unboxing-ul smartphone-ului în ediție limitată:


Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și prietenilor tăi.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

4 Responses

  1. Alex Presecan says:

    Mai spectaculoasa ii tema din telefon, nu telefonul modificat :))

  2. Ioana Mache says:

    Eu il aleg pe robert downey jr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *