OFICIAL! Jocul FIFA16 are și echipe feminine de fotbal

Fifa16

Chiar în plin scandal de corupție la cel mai înalt nivel în cadrul Federației Internaționale de Fotbal (FIFA), producătorul canadian de jocuri video EA Sport a anunțat lansarea următorului joc de fotbal din franciza FIFA.

Dacă nu știai, la ora actuală, FIFA este printre cele mai cunoscute și populare jocuri virtuale din întreaga lume. Fiecare dintre noi am auzit (dacă nu am și jucat) ce-l puțin o dată FIFA. Astăzi pasionații îndrăgitului joc de fotbal virtual au primit o veste grozavă: EA Sport a anunțat că următorul joc FIFA (16) va avea integrat pentru prima dată în istorie și echipe de fotbal internaționale feminine. Utilizatorii vor putea să aleagă dintre 12 echipe internaționale (printre care SUA, Anglia, Brazilia, Franța și Argentina). Tot în premieră, EA Sport va comercializa popularul joc de fotbal virtual și în variantă 2k. Ce înseamnă 2k? Pe scurt: rezoluție impecabilă și nivel de detalii impresionant la cele mai înalte standarde. Din păcate însă, FIFA 16 nu va permite angrenarea unei echipe feminine în turneele tradiționale inter-cluburi sau în turneele internaționale. Însă fanii FIFA vor putea juca meciuri de fotbal virtuale manageriind o echipă de fete vs o echipă tradițională de băieți în meciurile amicale (kick of), turneele online și turneele offline.

“Integrarea celor mai bune echipe feminine de fotbal din lume, dar și a jucătoarelor de top în franciza FIFA este un eveniment uriaș pentru EA Sports” a declarat David Rutter, VP EA Sports. “Ne dorim ca fanii noștri să aibă parte de cea mai autentică experiență atunci când se joacă FIFA. De aceea am folosit cele mai inovative metode în noua grafică FIFA 16 pentru a surprinde și cele mai mărunte detalii din timpul unei partide de fotbal. Expresia și comportamentul jucătorilor pe terenul de joc, reacția suporterilor, atmosfera de la vestiar și cadrele din timpul partidelor vor oferi o experiență cu adevărat senzațională utilizatorilor” a mai complectat acesta.

EA Sports este unul dintre cei mai importanți producători de jocuri video sportive din întreaga lume. Canadienii comercializează jocuri video pentru o gamă largă de dispozitive și device-uri (PC, PSP, Xbox One, Android, iOS etc.) și au vânzări uriașe în întreaga lume.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și prietenilor tăi.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

5 Responses

 1. Alex Presecan says:

  Foarte tare grafica !

 2. Robert F says:

  Stopuri pe piept.. tot ce trebe…

 3. meciuri live says:

  Aici am citit ceva frumos despre sport. Ai o
  pagina importanta pentru informatii Sportive. Mult Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *