Credeai că AppleWatch arată fenomenal? Mai gândește-te odată!

ceasul-HYT-H3

Chiar după lansarea celui mai așteptat smartwatch din istorie (AppleWatch) foarte multe persoane s-au grăbit să declare că ceasul inteligent produs de Apple (în special varianta din aur masiv AppleWatch Edition) este cel mai frumos ceas de pe piață. Chiar dacă Apple a intrat pe un sector unde elvețienii domină piața de ani de zile, a jucat foarte inteligent: au realizat că nu au cum să concureze cu faimoasele ceasuri elvețiene la capitolele precizie și tradiție, ci mai degrabă la design și practicabilitate. Dacă ați urmărit prezentarea ceasurilor inteligente AppleWatch, probabil că ați observat faptul că nu s-a pus foarte mare accent pe una dintre caracteristicile de bază a unui ceas: precizia, ci mai degrabă pe aspect, aplicații și alte chestii tech.

Astăzi vă prezint o nouă bijuterie lansată de elvețienii de la HYT. Chiar dacă nu este ceas inteligent cu tot felul de caracteristicii tech, H3, reprezintă spuma cea mai de preț din portofoliul prestigioasei companii elvețiene. Ceasul hidro-mecanic este realizat din metale premium: titan și platină. La o primă vedere design-ul ceasului pare desprins din filmele StarWars. Complexitatea mecanismului intern precum și aspectul exterior îl fac unul dintre cele mai râvnite modele de pe piață la ora actuală. Ceasul va fi produs doar în 25 de exemplare și va fi comercializat începând cu luna septembrie a acestui an.

„Am început acest proiect având o foaie albă în față, iar pe baza experienței am creat un produs incredibil de frumos și precis.” a declarat CEO-ul companiei, Vincent Perriard.

Urmăriți în videoclipul de mai jos o monstră a ceea ce înseamnă la ora actuală precizia și atenția la detalii a elvețienilor:

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și prietenilor tăi.

Ionut Sandu

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

6 Responses

  1. Avatar Alex Presecan says:

    Sunt convins ca toate acestea au un pret pe masura :))

  2. Avatar Robert F says:

    Clar merg pe mana ceasurilor traditionale in detrimentul celor inteligente…

  3. Avatar Ionut Sava says:

    Parca ii un ceas atomic :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *