Beyoncé poartă un ceas de aur pe care tu nu îl poți cumpăra

beyonce

 

Dacă un ceas placat cu aur care valorează peste 10.000 de dolari nu este de ajuns, merită să îl asortezi cu o brățară din aur, pentru ca tot tacâmul să fie complet. Toate acestea nu își au locul mai potrivit decât pe încheietura gingașă a reginei pop, Beyoncé Giselle Knowles-Carter.

Într-o poză postată pe site-ul personal, starleta americană Beyoncé poartă cel mai scump model de ceas inteligent (AppleWatch Edition) asortat cu o brățară puțin mai specială. În locul unei brățări standard (de piele sau metal), ceasul divei este asortat cu o brățară realizată în întregime din aur. Brățara nu este disponibilă publicului larg în lanțul de magazine oficiale Apple, dar a mai fost reperată de jurnaliști americani și la încheietura altor celebrități, precum Pharrell, Drake sau Katy Perry. În afară de culoare, brățara pare identică cu un set asemănător de brățări disponibile doar în culorile negru și argintiu. Chiar dacă achiziționezi cel mai scump ceas (realizat din aur masiv) listat la prețul de 17.000 dolari, Apple nu îți oferă posibilitatea să îți accesorizezi ceasul cu o brățară pe măsură, ci ești nevoit să alegi o brățară standard, realizată din metal sau piele.

karl-lagerfeld-gold-apple-watch

Conform zvonurilor, ceasul inteligent AppleEdition alături de brățara din aur ar valora peste 55.000 de dolari. Apple a limitat în mod intenționat comercializarea brățărilor din aur pentru publicul larg, tocmai din dorința de a delimita în mod clar lumea vedetelor și a celebrităților față de consumatorii de tehnologie obișnuiți.

Este cunoscut faptul că Apple oferă cadouri simbolice (dar valoroase) celor mai cunoscute vedete din showbiz-ul american, din dorința de a-și promova produsele. Nu este exclus ca această mișcare să fie o strategie intenționat aleasă de Apple, mai ales că în data de 24.04 gigantul din Cupertino urmează să comercializeze în mod oficial publicului larg mult așteptatul ceas inteligent AppleWatch.

 

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

6 Responses

  1. Alex Presecan says:

    Pai ar fi culmea ca vip-urile sa aiba ceas de 17.000 dolari cu bratara de 50 de dolari :))

  2. Catalin Chis says:

    Parca altfel arata ceasul acuma 🙂

  3. Marin Streja says:

    Goana dupa publicitate !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *