Imagini EXCLUSIVE cu noul HTC One M9

 

HTC One M9 (3)HTC plănuiește să își lanseze noul vârf de gamă pe data de 1 Martie cu ocazia MWC Barcelona. Cel mai probabil terminalul va fi intitulat HTC M9 iar conform specificațiilor apărute deja pe internet, acesta va fi un telefon cu adevărat premium. Alături de imaginile de prezentare a fost “strecurat” și prețul la care va putea fi achiziționat device-ul: 749 de euro (fără abonament).

Putem observa din imagini design-ul specific terminalelor marca One: carcasă excepțională din aluminiu, difuzoare stereo BoomSound certificate Dolby Sound, ecran generos cu rezoluție Full HD și forme rotunjite. Totuși putem observa câteva modificări majore la partea de design. După nenumăratele critici primite, HTC a decis să înlocuiască cele două camere de fotografiat/filmat din spate, cu o singură cameră supra dimensionată. Altă ajustare făcută de taiwanezi la noul device este separarea celor două butoane de volum, precum și mutarea butonului de blocare/deblocare a ecranului pe partea dreaptă (sub butoanele de volum). Partea din stânga rămânând perfect curată (exceptând poziționarea microfonului pentru compensarea zgomotului de fond).

HTC One M9 – Specificații tehnice

Terminalul este echipat cu un display de foarte bună calitate de 5 inch – LCD3, protejat de sticla Gorilla Glass 4, procesor cu opt nuclee Snapdragon 810, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu de stocare, plus posibilitatea de a adăuga card microSD. Camera UltraPixel a fost mutată în partea din față, în timp ce noua camera principală de fotografiat (amplasată în partea din spate) va avea 20 de megapixeli. Terminalul va rula sistemul de operare Android 5.0 Lolipop dar cu interfața personalizată de către HTC (Sense 7).

Două noi culori au fost adăugate paletei deja existente, una care combină auriul în partea frontală și laterală în timp ce partea din spate a carcasei este argintie iar cealaltă culoare “îmbracă” device-ul complect într-un gri-cărbune.

Prezentarea oficială alături de restul specificațiilor tehnice va fi făcută de către reprezentanții HTC cu ocazia evenimentului dedicat de la Barcelona (World Mobile Congres). Mai jos aveți o galerie foto cu noul vârf de gamă produs de HTC – One M9:

 

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și prietenilor tăi.

Ionut Sandu

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *