Vezi aici celebrul selfie realizat de Francesco Totti

tottie-selfie1

Fransesco Totti, căpitanul legendarei echipei de fotbal AS Roma, a creat o imortalizare unică după golul egalizator înscris împotriva rivalilor de la Lazio, în derby-ul local de sâmbătă. Ajuns la al 11 gol marcat în derby-ul orașului, Totti l-a întrecut pe legendarul jucător Dino DA Costa în ierarhia all-time a golurilor marcate în „eternul derby”.

După un dribling acrobatic în stil bicicletă, Totti a reușit să îl învingă pe portarul echipei adverse cu o execuție spectaculoasă, marcând un gol istoric. Pentru a celebra reușita, Totti s-a îndreptat spre antrenorul de portari al echipei, pentru a primi smartphone-ul cu care avea să imortalizeze un selfie antologic. Acesta s-a fotografiat alături de ultrașii Giallorossi care sărbătoreau înscrierea golului egalizator de către căpitan.

Jucătorul Romei a petrecut câteva momente butonând smartphone-ul, pregătind camera frontală, iar apoi a capturat istoricul selfie, postat ulterior pe pagina oficială de facebook a echipei AS Roma.

selfie-totti

„Atât pentru mine cât și pentru suporterii echipei AS Roma această fotografie reprezintă un moment special, deoarece marchează reușita mea istorică împotriva rivalilor de la Lazio. Eu nu sunt obișnuit să fac selfie-uri, deoarece îmi place ca viața mea privată să rămână așa, dar după marcarea golului egalizator m-am decis să sărbătoresc reușita într-un mod unic” a declarat căpitanul echipei AS Roma, Francesco Totti.

Conform statisticilor, sâmbătă Totti a marcat al patrulea gol în acest sezon, el fiind  în clasamentul all-time al doilea marcator din Serie A având 239 de goluri înscrise în 574 de partide disputate.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

1 Response

  1. Ora Exacta says:

    Navigand pe netul romanesc iata ca am nimerit pe pagina dumeavoastra.
    Nu ma pot abtine sa nu zic ca sunt placut surprins de calitatea informatiilor
    de pe acest sait si va urez cat mai mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *