Vezi aici cele mai noi detalii despre HTC One M9

HTC

Compania taiwaneză HTC va lansa cel mai nou vârf de gamă în materie de smartphone-uri (One M9) alături de primul smartwatch din istoria companiei la Congresul Mondial de Telefonie Mobilă de la Barcelona. Alți producători celebri precum Samsung și Huawei sunt așteptați să prezinte publicului larg cele mai noi device-uri din portofoliu.

Având numele de cod One M9, noul smartphone va avea câteva îmbunătățiri față de actualul flagship (One M8). Display-ul de 5 inch va folosi panoul Super LCD3, având rezoluția 1080×1920 pixeli, cu o densitate a pixelilor de 441 ppi. O altă caracteristică nouă pentru care a optat HTC este protecția sticlei, astfel terminalul va fi echipat cu cel mai nou panou oferit de Gorilla Glass – 4 (despre care am scris mai multe aici). HTC One M9 va avea integrată o singură cameră principală de fotografiat (20 de megapixeli) iar aceasta va fi capabilă să înregistreze video și să fotografieze simultan. Camera secundară va folosi tehnologia Ultra Pixel, care va permite utilizatorului să obțină fotografii de tip selfie mai bune în condiții de iluminare slabă. One M9 va utiliza cel mai nou procesor octa-core de la Qualcomm – Snapdragon 801, care pe lângă viteza de procesare îmbunătățită, va împinge performanțele grafice la un nivel superior față de predecesorul One M8. Ca și noutate absolută față de modelele anterioare,  HTC M9 este certificat Dolby Audio 5.1. Device-ul va utiliza cel mai nou sistem de operare de la Google (Android – Lollipop) dar cu interfață Sense 7 personalizată de HTC.

Terminalul va utiliza o baterie de 2840 mAh, care se va încărca la capacitatea de 60 % în 30 de minute datorită tehnologiei Quick Charge 2.0.

Detaliile despre ceasul inteligent pe care HTC intenționează să îl lanseze sunt foarte puține. Exceptând parteneriatul dintre compania taiwaneză și firma producătoare de soft pentru categoria fitness (Under Armour) nu se cunosc alte specificații sau caracteristici tehnice despre primul ceas inteligent marca HTC.

Smartphone-ul One M9 va fi disponibil în binecunoscutele culori: gri metalizat, argintiu și auriu.

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l și prietenilor tăi!

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *