Cele mai virale videoclipuri ale anului 2014

YouTubeAnual Youtube oferă o listă cu cele mai virale videoclipuri încărcate de utilizatori. Ca de obicei cele mai accesate materiale au fost farsele (mai ales cele înfricoșătoare). Pe lângă brandurile cunoscute (care au dat lovitura cu reclame spectaculoase), în topul celor mai virale videoclipuri regăsim și creații ale unor simplii utilizatori care au avut idei de-a dreptul geniale. Urmăriți mai jos  top 5 videoclipuri virale din 2014 + farsa bebelușului posedat.

Numărul 1 ( Paianjenul gigant) – 113.3 milioane de vizualizări

Niște tipi au venit cu o idee trăsnet! Au deghizat un câine într-un paianjen gigant. Urmăriți mai jos reacția „victimelor” :

Numărul 2 (Nike Fotbal) – 98.8 milioane de vizualizări

Compilația cu cei mai buni jucătorii din lume a avut un succes uriaș.  Niște puști încing o partidă de fotbal în spatele blocului, iar pe rând aceștia se transformă în starurile preferare. Astfel Ronaldo, Neymar, Rooney, Ibrahimovic și compania se duelează întrei ei spre deliciul spectatorilor. Videoclipul mai este presărat cu foarte multe faze amuzante.

Numărul 3 ( Primul sărut) – 94.1 milioane de vizualizări

Brandul de îmbrăcăminte pentru femei Wren a “șocat” internetul cu videoclipul Frist Kiss. 20 de actori care nu se știau între ei au fost rugați să se sărute pentru prima dată în fața camerelor de filmat. Videoclipul a stârnit simpatia publicului iar la scurt timp au fost lansate de alți internauți foarte multe parodii după videoclipul original.

 

Numărul 4 ( Sora Christina Scuccia) – 66,1 milioane de vizualizări

Videoclipul nu mai are nevoie de prezentări. Binecunoscutul format Vocea ( de data aceasta cel din Italia) a încărcat un videoclip care s-a viralizat pe internet într-un timp foarte scurt. Sora Christina uimește audiența atât prin ținuta de scenă cât și prin voce.

 

Numărul 5 ( iPhone 6 Plus test) – 59,2 milioane de vizualizări

Unbox Therapy a încărcat un videoclip în care testează noul model lansat de Apple – iPhone 6 Plus. Am scris un articol mai pe larg despre testul respectiv aici.

 

Altele (Atacul bebelușului posedat) – 48,8 milioane de vizualizări

O echipă de ingineri a proiectat un cărucior care se controlează de la distanță. Până aici nimic spectaculos… însă din interiorul căruciorului se aude un scrâșnet de bebeluș, când „victimele” sunt momite să dea o mână de ajutor bebelușului apare surpriza…

Merită remarcată reacția domnului de la minutul 1:02

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă cu încredere pe Like & Share. Mulțumesc!

 

 

 

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *