Up3 este cea mai sofisticată brățara inteligentă de pe piață

 

Up3- Jawbones-smartband (1)Chiar dacă nu au lansat deocamdată și un smartwatch, compania Jawbone a reușit să se impună în segmentul tehnologiei ușor de purtat datorită brățărilor inteligente foarte apreciate de consumatorii de tehnologie.
Cel mai nou produs lansat pe piață de compania americană , brățara inteligentă Up3, duce la un alt nivel modul de înregistrare a datelor de la utilizator. Dacă vrei să îți urmărești evoluția stării de sănătate, nivelul de stres, numărul pașilor efectuați, caloriile arse, modul de odihnă, nivelul de stres, etc. Up3 este cea mai bună soluție disponibilă la momentul actual .

Brățara înregistrează foarte multe date de la utilizator (inclusiv ritmul cardiac în mod complex) și afișează datele înregistrate în grafice intuitive direct pe telefon mobil prin intermediul unei aplicații. Up3 nu se limitează doar la înregistrarea datelor din timpul zile, astfel posesorii vor avea la dispoziție statistici și informații din timpul nopții (timpul de odihnă și repaus, nivelul de confort, etc.). Inovația cu adevărat interesantă a brățării  Up3,  este modul de construcție, astfel la exterior brățara este îmbrăcată în aluminiu anodizat și oțel inoxidabil, conferindu-i rezistență în orice tip de mediu ( inclusiv rezistență la apă până la 10 metri) și componentele hardware încorporate: WiFI, Bluetooth, accelerometrul ( cu 3 axe), plus senzorii de piele, temperatură și mediu ambient. Cu ajutorul tehnologiei Bipimpedence, utilizatorul primește informații precise despre ritmul bătăilor inimii și nivelul de hidratare din organism. Up3 poate detecta automat activitățile sportive noi fără a mai fi programată în prealabil pentru o anume activitate (mersul cu bicicleta, la sală/fitness, alergat, etc.)

Up3- Jawbones-smartband (1)

Datorită informațiilor obținute, brățara inteligentă poate avertiza din timp posesorul dacă nu s-a hidratat suficient în timpul unui antrenament sau dacă nu s-a  odihnit destul. Up3 nu se limitează doar la atât, brățara inteligentă oferă informații despre alimentația pe care ar trebui să o urmeze utilizatorul pentru o refacere cât mai rapidă. Practic, Up3 nu se rezumă doar la redarea unor informații obținute prin citirea valorilor cu ajutorul senzorilor, ci oferă sfaturi în perspectivă exact ca un antrenor personal. Up3 oferă posesorului o cantitate vastă de informații despre organism, dar și perspective mai detaliate despre alimentație, nivelul de stres și de odihnă.

“Majoritatea brățărilor inteligente se folosesc de un led verde pentru a măsura ritmul cardiac al utilizatorilor, dar Up3 se folosește de mai mulți senzori (de piele, de temperatură,  ambient, etc.) pentru a realiza o măsurătoare extrem de precisă a valorii reale a ritmului cardiac al utilizatorului” au declarat reprezentanții companiei.

Up3- Jawbones-smartband (2)

Brățara inteligentă va fi disponibilă publicului larg la sfârșitul anului, și va putea fi achiziționată pentru suma de 180 de dolari.

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă pe Like & Share. Mulțumesc!

Nu uita de reducerile din această perioadă de la eMAG!

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

1 Response

  1. Bratara fitness says:

    Excelente specificatiile. totusi, pretul e cam piperat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *