eMAG dă startul reducerilor masive de Black Friday 2014

ghid_bf_v3

este ziua care urmează Zilei Recunoștinței în Statele Unite, și care deschide mult așteptatul sezon al cumpărăturilor de Crăciun. Deoarece Ziua Recunoștinței este ultima zi de joi din noiembrie, Vinerea Neagră apare în fiecare an între 23 și 29 noiembrie.

La noi, Black Friday sau Vinerea Neagră a fost asimilată și de marile lanțuri de magazine, relativ de puțin timp. Cu acest prilej magazinele se întrec în a oferi prețuri și reduceri cât mai avantajoase. Cu fiecare an care trece, tot mai multe magazine se alătură inițiativei, în 2013 lista depășind 150 de magazine, dintr-o gama variată de categorii, de la electronice și îmbrăcăminte, până la jucării, ceasuri, cărți și filme.

, gigantul e-commerce din România nu face excepție nici anul acesta și pune la bătaie reduceri semnificative pentru foarte multe produse. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că eMAG organizează cea mai tare campanie de din 2014.

Mâine 21 Noiembrie eMAG dă startul reducerilor masive la zeci de mii de produse. Practic acest eveniment este punctul de reper din calendarul tuturor vânătorilor de prețuri scăzute.

Dacă ai tot așteptat momentul potrivit ca să îți cumperi un laptop, aparat de fotografiat sau chiar o mașină de spălat, acum este momentul oportun! Profită doar în această zi de cele mai mari reduceri din an la zeci de mi de produseblack friday

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *