Beats a lansat căștile Solo 2 Wireless

Beats audio - Solo2 Wireless (5)

Solo 2 Wireless

În Mai, Beats Audio a lansat cele mai de succes căști din istoria companiei (Solo 2) modelul cu fir, astăzi compania americană preluată de Apple a prezentat căștile Solo 2  Wierless. Căștile cântăresc doar 200 de grame și se conectează la smartphone de la o distanță maximă de 50 de metri, prin intermediul serviciului Bluetooth v4.0. Solo 2 Wireless oferă utilizatorului prin intermediul butonului “b” amplasat în lateral, posibilitatea de a selecta piesele dorite, recepționarea sau respingerea apelurilor și ajustarea volumului în funcție de preferințele personale. Conform celor de la Beats, căștile au o autonomie de funcționare de 12 ore (în mod de folosire intensă), iar la nevoie utilizatorul poate conecta un cablu jack de la smartphone pentru a alimenta căștile în continuare.

Practic Beats rezolvă astfel problema majoră a modelului Studio 2 Wireless care este limitat la sursa de energie aflată în interior, astfel Solo 2 Wierless oferă utilizatorului posibilitatea de a practica sportul fără să mai fie încurcat de cablu, iar la nevoie căștile pot fi alimentate prin intermediul cablului jack care se conectează direct la smartphone.Beats audio - Solo2 Wireless (1)

Căștile Solo2 Wierless vor fi disponibile în cinci culori noi: gri șters, verde camuflaj, violet intens, roz șters și albastru safir. Mai trebuie menționat faptul că modelul cu fir Solo 2 este la ora actuală cel mai popular model de căști din istoria companiei, dar după această lansare va fi doar o chestiune de timp până când modelul Solo 2 Wierles  (care îmbină atât caracteristicile căștilor cu fir cât și a celor Wireless) va detrona popularitatea modelului Solo 2. În plus, noul model lansat de Beats se îndoaie foarte elegant, astfel transportul căștilor se face foarte practic și comod.

Noua pereche de căști Solo 2 Wierless va fi disponibilă la finalul acestei luni pe site-ul oficial Beats Audio și al partenerilor, pentru suma de 299.99 dolari.

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă pe Like & Share. Mulțumesc!

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *