Windows 95 instalat pe ceasul inteligent Samsung Gear Live

Samsung Gear Live - Windows 95

Un puști de 16 ani a instalat sistemul de operare de la Microsoft pe ceasul inteligent Samsung Gear Live.

Pentru necunoscători, Windows 95 a fost  lansat de Microsoft  în 24 August 1995  având inițial numele de cod Chicago, produsul a revoluționat la acea vreme modul de utilizare al calculatoarelor, integrând în premieră tehnologia pe 32 de biți. Windows 95 a simplificat și îmbunătățit în mod considerabil interfața grafică, făcând experiența de utilizare mult mai plăcută.  Windows 95 a devenit la scurt timp după lansare cel mai popular sistem de operare pentru calculatoare integrând pentru prima dată celebra bară Start precum și butonul taskbar.  

Chiar dacă instalarea Windows 95 în detrimentul sistemului de operare Android gata optimizat și actualizat nu este un lucru practic pentru un posesor de ceas inteligent, ideea de a avea un device ușor purtabil având sistemul de operare Windows este cel puțin interesantă. Nu doar că Windows 95 a fost lansat acum 20 de ani, iar astăzi aproape nici un calculator nu îl mai folosește (poate doar entuziaștii) fiind complect depășit pentru  cerințele actuale ale consumatorilor, dar ecranul ceasului inteligent este de doar 1.63 inch, făcând navigatul prin meniu destul de incomod.

Dar datorită entuziasmului unui tânăr pasionat de tehnologie un device Samsung mai exact ceasul inteligent  Gear Live, a fost personalizat cu sistemul de operare Windows 95.

Urmărește videoclipul de mai jos pentru a vedea rezultatul

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă pe Like & share. Mulțumesc

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

2 Responses

  1. Oana says:

    Ca idee mi se pare foarte tare Ionut ce daca e expirat windows 95.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *