Samsung a prezentat monitorul curbat de 27 inch

Samsung-27-inch-S27D590C-Curved-Monitor

Cu noul de 27 inch prezentat de Samsung, experiența de a juca jocuri și de a viziona conținut multimedia este dusă la un alt nivel. Conform acestora, curbura monitorului de 27 de inch oferă un avantaj privitorului față de monitoarele plate, îmbunătățind radical experiența de vizionare. Imaginea este afișată uniform din centrul ecranului până la marginile acestuia. Curbura ecranului se potrivește formei naturale a ochiului uman, iar privitorul are un câmp larg de percepere a imaginii și un sentiment mai mare de profunzime atunci când vizionează un film sau joacă un joc. Tot datorită curburii ecranului, utilizatorul percepe o imagine panoramică a conținutului media redat de monitor. Jocurile de tip shooter, simulări curse zbor sau curse de mașini accentuează experiența 3D pe care utilizatorul o percepe atunci privește la monitor.

„Noul nostru curbat de 27 inch duce la un alt nivel experiența de vizionare a unui film, datorită curburii display-ului, a calității excepționale de redare a imaginii și a design-ului elegant. Monitorul întruchipează obiectivul nostru de a oferi o experiență de neuitat privitorului ”, a declarat Vice Președintele de la Samsung Electronics, Seoggi Kim.

Monitorul curbat oferă privitorului un unghi ultra larg de vizualizare a imaginii de 178 grade atât pe orizontală cât și pe verticală, iar datorită panoului bine optimizat distorsiunea imaginii este minimizată indiferent de unghiul din care privești spre monitor. Datorită tehnologiei Mega Dynamic Contrast Ratio care oferă un contrast ridicat de 3000:1, privitorul se poate bucura de redarea imaginii cât mai natural și de culori bine definite.Samsung-27-inch-S27D590C-Curved-Monitor-4

Samsung a echipat monitorul cu două difuzoare stereo care oferă un sunet de înaltă calitate, astfel atunci când utilizatorul vizionează un film sau joacă un joc, experiența de utilizare fiind excepțională. Samsung a mai pregătit o surpriză persoanelor împătimite de jocuri: un buton care accesează rapid modul de joc. În modul joc, monitorul detectează în mod inteligent modificările de pe ecran și corectează imaginile neclare, îmbunătățește culorile și modifică automat contrastul, oferind o vizibilitate mai bună.

Samsung-27-inch-S27D590C-Curved-Monitor-3

Design-ul este minimalist, fără elemente inutile, astfel privitorul nu este distras atunci când îl utilizează. Acesta poate fi montat fără probleme direct pe perete deoarece suportă standardul VESA.

Samsung-27-inch-S27D590C-Curved-Monitor-2

 

Deocamdată Samsung nu a anunțat un preț de comercializare a noului și nici data la care acesta va putea fi achiziționat de persoanele interesate.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *