Au apărut imagini noi cu Sony Xperia Z3

XperiaZ3-07

Chiar dacă au trecut numai  6 luni de la lansarea lui Xperia Z2 în cadrul Congresului Mondial de Telefonie Mobilă, se pare că compania japoneză este pregătită să lanseze noul vârf de gamă – Xperia Z3. Potrivit informațiilor Xperia Z3 nu este  chiar un model nou, ci mai degrabă o îmbunătățire a terminalului Xperia Z2.

Specificații tehnice:

Device-ul este echipat cu un procesor quad-core de la Snapdragon 801, tactat de această dată la 2.5 GHz (față de Xperia Z2 care este tactat la 2.3 Ghz), 3 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare, iar utilizatorul va avea posibilitatea de a suplimenta spațiul de stocare cu ajutorul micro cardului SD. Display-ul telefonului este LCD IPS de 5.2 inchi, având rezoluția de 1080p. Camera principală de fotografiat este identică camera de la  Z2  (20 de megapixeli, senzor Exmor, detecție facială, senzor de stabilizare, panorama, etc.). Bateria terminalului este de 3100 miliamperi (cu 100 de miliamperi mai puțin față de modelul Xperia Z2).

Xperia Z3 va rula același sistem de operare ca și fratele mai mic Z2 – Android KitKat 4.4.4. Bineînțeles nu lipsesc și certificările de rezistență la apă ( până la 1 metru sau 30 de minute) și praf.

Deci, cu ce diferă Xperia Z3 față de Xperia Z2 ?

Ei bine dacă Xperia Z2 era deja subțire cântărind 163 de grame și măsurând 146.8 x 73.3 x 8.2 mm, noul vârf de gamă de la Sony este și mai ușor! Acesta are aproximativ 158 de grame, iar dimensiunile sale sunt 146.5 x 72.4 x 7.4 mm. O mare realizare din partea celor de la Sony, dar toate acestea au venit cu un cost: bateria terminalului este mai mică, dar compania japoneză a integrat o nouă tehnologie de optimizare a consumului de energie denumită STAMIA, care îi oferă  terminalului o autonomie de aproximativ două zile.

Mai jos aveți imagini cu Sony Xperia Z3 ( model nelansat oficial!)

Ce parere ai despre Xperia Z3?

sony-xperia-z3-jpg

 

XperiaZ3-02 XperiaZ3-04XperiaZ3-06

 

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă pe Like & Share. Mulțumesc!

Fii la curent cu cele mai noi articole abonându-te mai jos:

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

4 Responses

  1. Andrei Cibota says:

    Au de câștigat cilenții care vor cumpăra Xperia Z2 la jumate de preț după lansarea lui Z3. În rest Z3 dupa cum ai scris este doar un update al lui Z2.

  2. Mihnea Alexandru says:

    Arata foarte bine pe argintiu ( da parca toti prea au copiat de la Apple culoarea asta :)) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *