Vezi noul clip de promovare a telefonului iPhone 5s

iphone-5sChiar dacă conform zvonurilor un nou model de telefon ar urma să fie lansat la în luna septembrie (iPhone 6 -4.7 inch), Apple promovează în continuare telefonul iPhone 5s.

Apple a lansat un nou spot publicitar în care promovează telefonul iPhone 5s. De această dată compania americană pune pune accentul pe munca fizică și ajutorul pe care telefonul împreună cu diverse accesorii îl poate oferi utilizatorul. Spotul publicitar denumit simplu vise, arată întrebuințarea telefonului în diverse domenii de activitate. Astfel meteorologii, pompierii, piloții, bijutierii sau simpli artiștii sunt ajutați de telefon să își desfășoare munca mai rapid și mai ușor.

Chiar și medicii veterinari pot utiliza iPhone 5s, deoarece acesta poate înregistra pulsul animalelor, utilizând aplicația Veterinary AliveECG.

Acest nou spot publicitar lansat de Apple în care este promovat iPhone 5s, model lansat în septembrie 2013, alimentează unele zvonuri care spun că gigantul din Cupertino va  lansa noul vârf de lance abia în luna octombrie, preferând deocamdată să vândă cât mai multe telefoane iPhone 5s.

Urmărește mai jos cele două spoturi publicitare:

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă pe Like & Share. Mulțumesc!

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *