iPhone 6 va fi lansat pe data de 9 Septembrie

iphone 6 fataÎn ultima perioadă toate zvonurile care circulau pe internet spuneau că Apple își va lansa noul vârf de gamă (iPhone 6) la începutul lui Septembrie. Potrivit unui site francez celebru pentru informațiile și pozele oferite în trecut despre produsele nelansate ale celor de la Apple (care s-au confirmat mai târziu) lansarea lui iPhone 6 ar fi programată pe data de 9 Septembrie.

Data lansării noului vârf de gamă a celor de la Apple nu este o surpriză pentru nimeni. Apple își lansează de obicei telefoanele în Septembrie, anul trecut iPhone 5C și iPhone 5s fiind lansate pe data de 10 Septembrie.

În imaginea de mai jos puteți observa cutia în care va fi livrat iPhone 6,  aceasta având un mic ghid de utilizare a telefonului. iPhone 6 are un design ușor diferit față de iPhone 5s. Forma butoanelor de volum (margine stânga), precum și butonul sleep/wake (margine dreapta) au fost redesenate. Conectorul Lightning (alimentare curent) este centrat în partea de jos, sub butonul Touch ID senzor.

iPhone6-cutie

Mai putem observa data și ora pe care telefonul o are afișată pe ecran –  9 Septembrie ora 9:41. De obicei Apple afișează în materialele promoționale ale unui produs data și ora la care acesta a fost lansat.

Lăsând la o parte întrebarea dacă imaginea de mai sus este legitimă sau nu, până în acest moment 9 Septembrie este data “favorită” pentru debutul lui iPhone 6. Ne așteptăm ca gigantul din Cupertino să lanseze două modele iPhone 6, atât versiunea de 4.7 inch cât și versiunea de 5.5 inch.

Tot în data de 9 Septembrie Apple va lansa și cablul Lightning reversibil, care îi permite utilizatorului să conecteze cablul în ambele poziții. Actualul cablu Lightning permite utilizatorului să conecteze iPhone-ul sau iPad-ul tot în orice poziție, însă noul cablu va avea această caracteristică la ambele capete.

Aveți mai jos cele mai recente poze ‘scurse” pe internet cu iPhone 6:

iphone 6 parte jos iphone 6 lateral

 

iphone 6-01

iphone6

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă pe Like & Share. Mulțumesc!

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

6 Responses

 1. Ionut Mihalache says:

  Deja incepe isteria dinaintea lansarii 🙂 o sa fie un eveniment grandios clar …

 2. Sorin says:

  Conform unui studiu pana la finalul anului acesta foarte multi posesori de smartphone-uri vor sa isi upgradeze telefonul. Ce boom va crea iPhone 6 …

 3. Andrei Cibota says:

  Saracii de la Apple s-au chinuit atat de mult sa ascunda tot inainte de marele eveniment, si in proportie de 60-70 % se stie deja cum arata noul terminal… nasol rau

  • Johnny says:

   Cand ai ajuns sa fi un adevarat cult, este absolut normal sa se creeze atâta valva si să apară informații din interior, oricât de mult te-ai chinui sa nu apară…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *