Află ultimele informații despre Moto 360

moto-3670Platforma de comerț online BestBuy a publicat din greșeală informații despre mult așteptatul device de la Motorola, ceasul Moto 360. În ciuda faptului că producătorul american a făcut tot posibilul ca aceste informații să nu fie disponibile publicului larg până în momentului lansării oficiale, interesul pe care ceasul Moto 360 la stârnit a fost neașteptat de mare, astfel pe internet au apărut foarte multe informații legate de acesta. Device-ul produs de Motorola va fi lansat în cadrul unui eveniment dedicat în data de 4 Septembrie.

Platforma de comerț online Best Buy a șters pagina în care se ofereau detalii despre ceas abia după o zi. Conform descrierii inițiale ceasul va putea fi achiziționat pentru suma de 250 de dolari. Acesta va fi disponibil în două culori: auriu și gri. Ceasul va avea un display LCD de 1.5 inch, cu protecție  Gorilla Glass. Utilizatorul va putea interacționa cu dispozitivul atât tactil cât și prin comandă vocală. Device-ul va utiliza sistemul de operare Android Wear 4.3 (sistem de operare optimizat special pentru dispozitivele de acest tip). Moto 360 se va conecta la telefonul utilizatorului prin Bluetooth 4.0, iar acesta va avea încorporat senzori pentru măsurarea ritmului cardiac și măsurarea numărului de pași.

Motorola a trimis deja invitații pentru evenimentul găzduit în Chicago, unde va avea loc lansarea oficială a ceasului Moto 360, precum și anunțarea unor actualizări pentru linia de smartphone-uri aflate în portofoliul companiei.

Dacă ți-a plăcut acest articol, apasă pe Like & Share. Mulțumesc!

 

Ionut Sandu

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

2 Responses

  1. Avatar Ionut Mihalache says:

    La cata reclama au facut cei de la Motorola cu ceasul asta, deja devenea plictisioare asteptarea… 250 $ pare un pret piperat dar acceptabil daca iti doresti un ceas la nivelul asta

    • Johnny Johnny says:

      De regula prima versiune intotdeauna are lipsuri fie pe parte de software ( acestea se pot remedia) fie hardware ( trebuie sa astepti modelul urmator). Dar, daca esti impatimit al tehnologiei intodeauna ai cel mai nou produs nu ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *