Vezi aici cea mai tare ladă frigorifică din lume!

coolest_lada_frigorifica

Un tânăr din orașul Oregon, SUA a reinventat lada frigorifică pe care o ducem cu noi la mare sau în excursii pentru a ne răci alimentele și băuturile. Acesta și-a prezentat proiectul pe o platformă online, unde tinerii antreprenori vor să atragă investitori sau să strângă fonduri pentru dezvoltarea unui anumit proiect. Acesta și-a propus să strângă în șase zile suma de 50.000 de dolari, însă văzând potențialul uriaș al proiectului lumea interesată a donat 3.2 milioane de dolari în doar 4 zile, iar campania mai are încă două zile de promovare.

Pe lângă design-ul atrăgător și faptul că menține răcoarea băuturilor și a alimentelor, lada frigorifică include cele mai moderne caracteristicii:

Lada frigorifică are încorporat un blender care sfarmă gheața. Acesta este excelent pentru prepararea băuturilor în cele mai inedite moduri, direct pe plajă. Depozitarea cuțitelor și a farfuriilor se face foarte inteligent pe capacul din interior al lăzii. Încărcarea telefonului sau a altor dispozitive USB precum și redarea prin Bluetooth a conținutului muzical, sunt cele mai interesante și utile caracteristici. Și ca totul să fie perfect, lada frigorifică este echipată cu un led pentru comoditate pe timp de noapte și deschizător de bere încorporat. Pe scurt, lada frigorifică rezolvă toate nevoile unui minifrigider atunci când o iei cu tine în excursie sau la un simplu picnic.

Compartimentarea acesteia în interior este făcută foarte precis și în mod inovator. Astfel, ai un compartiment unde poți să pui gheață împreună cu băuturile, iar în spațiul secundar se pot pune alimentele. Transportul lăzii se face foarte comod și stabil datorită roților late cu care aceasta este echipată.

„Știu cât de distractiv este să ai o ladă frigorifică cu difuzoare, gata să îți răcească mâncarea și băuturile, să îți încarce telefonul și să fie foarte practică, pentru că am construit una în urmă cu zece ani. Însă anul trecut am reexaminat foarte bine aceste lăzi frigorifice și mi-am propus să îmbunătățesc cât mai multe lucruri pentru a deveni cât mai practică și mai comodă” a declarat Grepper tânărul antreprenor.

Urmăriți videoclipul de prezentare a lăzii frigorifice mai jos:

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă cu încredere pe Like & Share. Mulțumesc!

Ionut Sandu

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

3 Responses

  1. Avatar Andrei says:

    Interesant articolul, la ce pret este disponibila lada ? livreaza si in Romania?

  2. Johnny Johnny says:

    Salut, pe platforma kickstarter era disponibila pentru suma de 185$ iar vanzatorul nu ofera deocamdata transport international, insa daca ai ceva cunostinte prin State, poti rezolva sa iti trimita ei

  1. March 14, 2015

    […] Internet of Things vă prezint cel mai nou și interesant proiect prezentat pe celebra platforma kickstarter: portofelul inteligent care te alertează atunci când l-ai pierdut sau ți-a fost furat. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *