Sony Xperia Z3 în imagini

xperiaZ3-Z3CompactDeși Xperia Z2 se află pe piață de numai trei luni,  au apărut deja primele zvonuri cu privire la succesorul acestuia – Xperia Z3.  Conform surselor de pe internet, noul telefon de top a  celor de la Sony ar trebui să fie lansat  târgului IFA de la Berlin din acest an, la fel ca și modelul Xperia Z2 care a fost lansat cu ocazia IFA 2013.

Chiar dacă nu sunt foarte multe detalii despre componentele din interior  ale telefonului până în acest moment, se zvonește faptul că Xperia  Z3 va fi foarte asemănător cu fratele mai mic  Xperia Z2, iar diferențele dintre cele două terminale vor fi minore: display de 5.3 inch Full HD, procesor de la Qualcomm – Snapdragon 801, 3 GB memorie RAM și o cameră foto/video de 20.7 megapixeli cu lentilă Sony G. Da, ați citit bine! 20.7 megapixeli. Sony păstrează certificările IP 57 și IP 67, telefonul fiind astfel rezistent la praf și apă.

Ca și noutate în privința lansării, se vehiculează faptul ca Sony ar urma să lanseze telefonul simultan atât în SUA cât și pe plan internațional, astfel consumatorii pasionați de tehnologie de pe tot mapamondul nu vor mai fi nevoiți să aștepte luni întregi până să poată achiziționa telefonul. Tot cu ocazia târgului IFA din acest an, Sony va lansa și versiunea Xperia Z3 Compact ( un telefon pentru buget redus, foarte probabil cu specificații tehnice inferioare modelului Xperia Z3) .

Xperia-Z3

Ambele telefoane par să aibă lateralele semnificativ mai mici comparativ cu modelele predecesoare, un lucru binevenit pentru telefoanele Xperia, care au suferit în privința acestui capitol.

Chiar dacă nu se cunosc foarte multe detalii cu privire la noul telefon ce urmează sa fie lansat de Sony, ne putem contura o imagine de ansamblu cu privire la noul terminal. Oricum până la data oficială a lansării ne așteptăm să apară din ce în ce mai multe informații și specificații tehnice ale telefonului.

Dacă ți-a plăcut știrea apasă pe Like & Share. Mulțumesc!

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

1 Response

  1. October 21, 2014

    […] nici o lună de la lansarea smartphone-ului Xperia Z3, se zvonește faptu că gigantul japonez Sony lucrează intens la următorul vârf de gamă din […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *