Samsung a lansat căștile Level, pentru pasionații de muzică

SamsungElectronics-Levels
Samsung Electronics
 a prezentat astăzi o nouă gamă de produse audio premium denumite Level. Seria Level are în spate istoria celor de la Samsung ca lider  în materie de telefonie, iar asta se regăsește și în calitatea ridicată a sunetului, confortul superior, portabilitate și stil, totul pentru a oferi o experiență de utilizare cât mai bună.

Seria produselor Level este compusă din: Level Over, Level On, Level In și Level Box. Toate cele patru produse permit utilizatorului să preia apeluri telefonice,  în timp ce ascultă muzică la o calitate înaltă.

Level Over sunt căștile de top a celor de la Samsung, cu calitate HD a sunetului, foarte confortabile și ergonomice, având chiar și funcții touch și conectivitate WiFi și Bluetooth.

Level On combină stilul compact cu confortul superior și calitatea de redare a sunetului premium.  Căștile sunt concepute pentru a oferi un sunet cât mai clar și mai natural utilizatorului.

Level In au fost concepute pentru activitățile sportive oferind o atenuare a zgomotului exterior.

Level Box este un difuzor premium, care dispune de un design metalic solid. Acesta are un difuzor de 56 mm stereo, și este optimizat pentru a oferi un sunet de înaltă calitate . Difuzorul dispune de conectivitate Bluetooth, ceea ce îl face excelent nu doar pentru a asculta muzică ci și pentru a răspunde la telefoane, sau pentru a organiza o mini conferință.

Samsung- level

Noua linie de produse lansate de Samsung, este clar competitorul direct al celor de la Beats, care au aceeași gamă de produse în portofoliu. Până și prețurile de vânzare sunt aproape identice pentru fiecare produs.

Poate unii vor aprecia stilul minimalist a celor de la Samsung, sau stilul hip-hop – electronic a celor de la Beats. Cert este că cei de la Beats, chiar dacă nu oferă o calitate a sunetului de top, sunt în continuare preferați de marea majoritate a consumatorilor, deoarece produsele lor sunt deseori asociate cu cele mai celebre vedete. Iar în vânzări, promovarea este cel mai important lucru, chiar dacă produsul nu este întotdeauna unul premium, promovat cum trebuie mulțimea îl va cumpăra.

http://www.youtube.com/watch?v=I2Ee1PM6L4g

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă pe Like & Share. Mulțumesc

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *