Google Maps vine cu o noutate pentru bicicliști

ciclist

Google se pregătește să lanseze o actualizare pentru terminalele care folosesc sistemul de operare Android, la aplicația Maps (Hărți) care va include informații despre altitudine, tipuri de pante și dealuri de pe un traseu prestabilit de utilizator. Cea mai nouă actualizare  a aplicației Maps va permite bicicliștilor să vizualizeze o prezentare generală și rapidă a traseului pe care îl vor parcurge. Astfel utilizatorul va afla cota maximă a traseului, altitudinea și gradul de dificultate al acestuia, facilitând astfel alegerea unui traseu optim, în funcție de condiția fizică sau de dispoziția avută.

Ce-a mai recentă actualizare oferită de Google pentru aplicația Maps include și un set de îmbunătățiri pentru navigare utilizând comanda vocală. Utilizatorii vor putea pune întrebări de gen: „ În cât timp voi ajunge la destinație”, “Care sunt alternativele?”, “Care este următorul traseu?” etc.

google-maps

Actualizarea nu este disponibilă încă în magazinul virtual Google Play, dar conform celor de la Android Police, Google va oficializa cât de curând acest update pentru terminalele care folosesc sistemul de operare Android.

Dacă ți-a plăcut știrea, apasă pe Like & share. Mulțumesc!

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *