Cele mai noi imagini cu iPhone 6 !

iphone-6-iphone 5s-2În ultima perioadă s-au înmulțit zvonurile și pozele cu privire la iPhone 6, multe dintre acestea confirmând sau apropiindu-se de presupusul modelul oficial. Cu cât ne apropriem mai mult de lansarea produselor Apple, informațiile cu privire la noile telefoane sunt din ce în ce mai clare și mai precise.

Conform sursei japoneze Nikkei, care a mai furnizat și în trecut informații despre produsele celor de la Apple, noile telefoane – iPhone 6 confirmă majoritatea zvonurilor cu privire la dimensiunea ecranului de 5.5 inch și 4.7 inch precum și forma carcasei ușor rotunjită la colțuri. Ca o noutate cotidianul japonez Nikkei, a mai adăugat faptul că ecranul telefonului ar putea fi mai subțire și curbat. Acesta se va integra perfect în carcasa de aluminiu. Dungile albe  din partea din spate și lateral a telefonului nu vor fi folosite pentru antenă, ci acestea vor fi folosite pentru susținerea sticlei  din partea de spate a carcasei. Mai jos aveți o poza  în care se compară modelul iPhone 5S și iPhone 6. Deșii colajul nu este făcut la calitatea celor de la Apple, acesta ne oferă o imagine de ansamblu cât mai bună despre noul terminal.

iphone 6-iphone 5s

 

Dacă ți-a plăcut știrea apasă pe Like & Share. Mulțumesc! 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *