Beats oferă căști de aur Germaniei pentru câștigarea Campionatului Mondial

beats-naomi-campbellBeats, compania care produce căști audio nu a avut nici o legătură oficială cu Campionatul Mondial desfășurat în Brazilia, dar totuși aceștia s-au impus în fața sponsorilor oficiali ai celor de la FIFA. Acum că competiția a ajuns la final, Beats este hotărâtă să dea o nouă lovitură de imagine. Germania a câștigat Campionatul Mondial duminică în fața celor de la Argentina (1-0), iar pentru a felicita victoria echipei germane, Beats a hotărât să sponsorizeze echipa cu căștile ediție limitată încastrate din aur de 24 carate.  

Toți jucătorii împreună cu antrenorul Joachim Low, vor primi modelul Golden Beats Pro. Beats, descrie aceste căști ca fiind „premiul final pentru victoria Germaniei”. Prețul unei perechi de căști Beats Pro normale  este de 399.95 $, iar acestea sunt prezentate ca fiind destinate inginerilor de sunet, artiștilor sau celor care iau muzica în serios.

Dar înainte de a înmâna premiile câștigătorilor, compania Beats a prezentat modelul aniversar în mare stil. Naomi Campbell a fost aleasă de aceștia pentru prezentarea oficială a căștilor și realizarea unui pictorial de senzație.

Urmăriți realizarea ședinței foto mai jos:

Și spoturile publicitare realizate în perioada Campionatului Mondial

Dacă ți-a plăcut știrea, apasă pe Like & Share. Mulțumesc!

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

1 Response

  1. Dan Stan says:

    Salut, in afara de ebay sau amazon stii ceva distribuitor local al castilor Beats ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *