Apple a dat o comandă uriașă de iPhone 6 pentru luna septembrie

iphone6Apple a comandat un număr uriaș de telefoane iPhone 6, model care se presupune că va fi lansat în această toamnă. Cei de la The Wall Street Journal au scris că Apple dorește să aibă în stoc până la finele anului între 70 și 80 de milioane de iPhone 6, pentru a fi gata să acopere cererea foarte mare de pe piață. Comanda uriașă pe care cei de la Apple au plasat-o producătorilor chinezi arată încrederea pe care aceștia o au în produsele ce urmează să fie lansate pe piață. WSJ mai notează că cererea pentru telefoanele produse de Apple a crescut atât de mult abia după ce aceștia au încheiat un parteneriat cu China Mobile.

Foxconn și Pegatron două dintre cele mai importante fabrici din China care produc și asamblează componente pentru telefoanele iPhone vor începe producția pentru iPhone 6 luna viitoare. Foxconn va produce modelul de 5.5 inch începând cu luna septembrie a acestuia an, ceea ce înseamnă că iPhone 65.5 inch va fi lansat la aproximativ două luni distanță de iPhone 6– 4.5 inch.

Confruntat cu ultimele zvonuri referitoare la iPhone 6, Tim Cook CEO-ul celor de la Apple a declarat că sistemul de aprovizionare este foarte complex, și că este imposibil ca cineva să poată obține date concrete referitoare la producția pe care Apple o desfășoară.

Dacă ți-a plăcut știrea apasă pe Like & Share. Mulțumesc!

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

5 Responses

 1. Maria Andronasi says:

  In sfarsit vin si cei de la Apple cu ecran generos. Sunt curioasa daca va intrece Galaxy S5 la calitatea culorilor…

  • Johnny says:

   :)) asteptarea va lua sfarsit in curand! iPhone 5S are o calitate exceptionala de redare a culorilor, ma indoiesc ca noile modele se vor lasa mai prejos

 2. Andrei Cibota says:

  Iti dai seama daca se pregatesc sa livreze atatea dispozitive ca sunt siguri pe ei de modele vor sa scoata pe piata… Pe de alta parte cand te gandesti ca vor costa minim 600 $ bucata ( si asta in SUA) nu iti mai vine sa zambesti.

  • Johnny says:

   O companie ca si Apple nu se arunca inainte daca nu au niste studii de specializate pe care sa se bazeze. Iti dau seama ca iau pulsul pietei in fiecare zi… 600 $ in State, dar in Ro vor depasi 1000 euro/bucata… ca sa fie bine pentru toti :))

   • Andrei Cibota says:

    In primele zile de la lansare sunt absolut convins ca vor fi modele disponibile la noi peste 1000 euro /bucata, si sunt la fel de convins ca se vor gasi si clienti care sa le cumpere la acest pret exorbitant :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *