A apărut prima clonă a telefonului iPhone 6

wico6-10Aceasta este se numește Wico i6, și rulează sistemul de operare Android, care imită foarte bine celebrul sistem de operare iOS, dezvoltat de Apple.

Wico i6 sau iPhone 6 clone are două tipuri de display: unul  de 4.7 inch și unul de 5.5 inch cu rezoluție de 960 x 540. Procesorul este oferit de MediaTek este destul de puternic, Wico i6 fiind echipat cu un quadcore tactat la 2.4 Ghz, 2 GB memorie RAM și 8 GB spațiu de stocare.

Mai trebuie notat faptul că aceasta clonă a fost construită doar pe baza specificațiilor și a imaginilor apărute pe internet în legătură cu  iPhone 6, telefon ce va fi lansat cel mai probabil de Apple în septembrie.

Chiar dacă este doar o clonă după iPhone 6, Wico i6 are o configurație hardware bună, deci nu se va face de rușine  atunci când va rula aplicații de benchmark sau jocuri (chiar și de ultimă generație), în plus design-ul acestuia este foarte reușit.

Rămâne de văzut care va fi prețul de comercializare și cum se va comporta în modul de utilizare zilnică.

wico6-8 wico6-9 wico6-7 wico6-5 wico6-4 wico6-2 wico6-1 wico6-11

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *