Viralul săptămânii! O fetița a scris o scrisoare către Google, vezi ce i-au răspuns aceștia

google_letter

În aproprierea zilei de naștere a tatălui ei, o fetiță a vrut să își  recompenseze părintele cu o zi liberă de la servici. Astfel ea a scris o scrisoare  celor de la Google, companie la care lucrează tatăl ei. Cu un creion colorat, fetița și-a așezat gândurile pe o foaie de caiet, unde le cere celor de la Google să îi ofere tatălui ei o zi liberă, deoarece “se aproprie ziua acestuia… și în plus este și vară :)”.

Dragă angajatorule Google,

Te-aş ruga ca atunci când tatăl meu ajunge la muncă, să te asiguri că miercuri va avea o zi liberă. Îţi cer asta pentru că singura lui zi liberă este sâmbăta.
De la Katie.
P.S. Miercuri este ziua tatălui meu.
P.P.S. Ştii, e totuşi vară, nu?

Fie din cauza inocenței scrisorii, fie ca a fost scrisă cu creionul colorat, Google a răspuns în mod oficial micuței. Șeful departamentului în care lucrează tatăl ei Daniel Shiplacoff, nu doar că a complimentat-o pe fetiță pentru scrisoarea redactată, dar i-a oferit un bonus tatălui acesteia, care consta într-o săptămână liberă, adăugând la finalul scrisorii că “este totuși vară…”

Dragă Katei,

Îți mulțumesc pentru cererea adresată.

Tatăl tău a lucrat din greu, creând multe lucruri frumoase atât pentru Google cât și pentru milioane de persoane de pe tot globul pământesc.

Cu ocazia zilei de naștere, realizând importanța unei zi de miercuri libere vara, îi oferim tatălui tău prima săptămâna din luna Iulie liberă.

google_letter_back

Cei de la Google au confirmat în mod oficial acest schimb de corespondență.

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *