Ultimele informații despre iPhone 6

iphone6-04

Jimmy Lin este un actor și cântăreț de origine taiwaneză, dar s-a făcut cunoscut anul trecut prin faptul că a postat pe contul unei rețele de socializare poze cu iPhone 5C și noul iPad (care nu erau lansate oficial, dar confirmate odată cu lansarea oficială a produselor). Acum tânărul actor a postat o fotografie pe contul Weibo, cu presupuse imagini ale telefonului iPhone 6 de 4.7 inch. Până acum sunt cele mai clare poze “scăpate” pe internet cu modelul ce ar urma să fie lansat în toamna acestui an.

Pus în comparație cu iPhone 5S, se vede clar că noul terminal este mai mare și mult mai rotunjit la margini. Actorul a oferit câteva detalii cu privire la  iPhone 6:

Ecranul este de 4.7 inch, butonul de oprire pornire a fost mutat în partea din dreapta, antena pentru semnal nu mai este în exterior și carcasa spate a telefonului oferă o aderența foarte bună în palmă.

iphone6-02

iphone 6-01

Majoritate observațiilor făcute de Lin, confirmă cele mai multe zvonuri apărute cu privire la noul model de top al celor de la Apple. În timp ce marii competitorii (Samsung, HTC și Sony) au modele scoase pe piața cu ecrane de dimensiuni mai mari, presiunea pe cei de la Apple a fost uriașă, practic era o simplă formalitate ca aceștia să se conformeze trendului.

Având o cotă de piață în scădere în fața celor de la Samsung și a sistemului de operare Android,  Apple a decis să mute câștigător – un iPhone cu ecran mărit, care concurează de la egal cu Samsung Galaxy S5, HTC One m8 sau Sony Xperia Z2 cel puțin în privința dimensiunilor.

Cei mai mulți analiști au declarat că Apple trebuie să “scoată” ceva cu adevărat inovator pentru a nu mai pierde din cota de piață. În mod neobișnuit liderii gigantului din Cupertino au fost mai puțini secretoși față de anii trecuți, oferind detalii despre viitoarele produse ale companiei. Rămâne de văzut care vor fi punctele forte ale telefonului și dacă acestea vor fi suficiente pentru a opri declinul celor de la Apple în fața pieței SamsungAndroid.

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă cu încredere pe Like & Share. Mulțumesc!

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *