Ochelarii Google Glass au de astăzi rame noi foarte moderne

 

google-dvf-3Google a anunțat o nouă colecție de rame pentru ochelarii Google Glass denumită DVF, creați în colaborare cu designerul american Diana von Furstenbers.

Pentru prima dată Google a apelat la o companie din exterior pentru a redesena ramele ochelarilor. Noua gamă este compusă din cinci rame noi, iar utilizatorul va avea posibilitatea de a alege culoarea preferată dintr-o paletă de opt nuanțe disponibile. Noile rame împreună cu partea tehnologică a ochelarilor vor fi disponibile pentru vânzare începând cu 23 iunie, la prețul de 1,725 dolari.

google-dvf-5

Gama DVF promite diminuarea impactului vizual a dispozitivului care este situat în colțul dreapta sus al ochelarilor, încercând să integreze cât mai natural camera aflată în câmpul vizual al utilizatorului.

Ochelarii de soare din noua colecție vor avea logo-ul DVF în cloțul stânga sus al sticlei, precum modelele de la Ray-Ban.

Google a anunțat în luna martie un parteneriat cu cei de la Luxottica, firmă care este în componența Ray-Ban și Oakley, iar o nouă gamă de rame destinate ochelarilor Google Glass, nu ar fi exclus să apară până la sfârșitul anului 2014

google-dvf-2

Chiar dacă la început ochelarii Google Glas au fost disponibili doar unui număr limitat de persoane, începând cu luna mai a acestui an aceștia au fost disponibili pentru oricine este dispus să plătească prețul piperat de 1.500 $.

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă cu încredere pe Like & Share. Mulțumesc! 

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *