iWatch, mult așteptatul ceas de la Apple va fi lansat în octombrie

iwtchcnCitând surse din industrie cotidianul japonez Nikkei  a scris că noul smartwatch cu ecran curbat OLED va fi disponibil pe piață în octombrie. Aceștia au mai spus că Apple va organiza un eveniment special în jurul lansării noului produs.

iWatch  va rula cel mai probabil noul sistem de operare iOS8 prezentat de Apple în cadrul WWDC 2014, iar focalizarea device-ului va fi în mare parte pe aplicațiile de sănătate și fitness. Utilizatorul va putea să urmărească în timp real numărul caloriilor consumate, nivelul de zahăr din sânge, cât a dormit sau nivelul oxigenului din sânge totul prin cea mai nouă aplicație anunțată de AppleHealt. iWatch va fi capabil să redea mesajele primite de utilizator de pe iPhone.

Apple plănuiește să producă între trei și cinci milioane de device-uri pe lună. Pentru iWach Apple va încheia un parteneriat cu cei de la Nike,  parteneriat care funcționează deja pe telefoanele și tabletele celor de la Apple, prin aplicația dezvoltată de aceștia – Nike+. Ultimele zvonuri spun că Nike a abandonat propriul proiect FuelBand, concentrându-se mai mult pe parteneriatul dezvoltat cu Apple.

Șeful de la Apple Tim Cook, declara în urmă cu puțin timp că Apple lucrează la o nouă categorie de produse, deși iWatch și iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch nu au fost confirmate oficial.

Nu rămâne decât să așteptăm până la toamnă, atunci când Apple va prezenta noile produse. Între timp zvonurile se vor înmulți iar foarte probabil vor apărea și mai multe poze din “interior” și specificații tehnice ale produselor.

Dacă ți-a plăcut articolul apasă pe Like & Share. Mulțumesc!

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *