Berea! Motivul temeinic ca să fii patriot

molson canada

O companie producătoare de bere din Canada a vrut să facă un cadou  inedit tuturor patrioților adevărați ai țării. Cu ocazia aniversării a 147 de ani de la înființarea Constituției Marelui Alb Nordic, compania Molson răsplătește fiecare patriot care cânta imnul național cu o doză de bere.

Aceștia au construit un frigider care se deblochează automat doar atunci când cineva cântă  “O Canada“. Iar dacă trișezi, sau nu știi tot imnul, frigiderul te atenționează cu un sunet specific pentru a te avertiza că nu ești pe “drumul cel bun”.

Compania Molson Canadian, s-a remarcat și în trecut prin patriotism față de țară. Aceștia au recompensat cetățenii candieni cu o bere în timpul Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci, dacă erau dispuși să își scaneze pașaportul la frigider.

Ar fi interesant dacă și la noi în țară marile companii indiferent de tipul produsului care îl comercializează ar găsi o modalitate inedită de a recompensa clientul din când în când. Pe lângă capitalul de imagine, ar câștiga și simpatia multora.

Urmăriți mai jos videoclipul amuzant:

Și cum a fost realizat frigiderul cu pricina:

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă cu încredere pe Like & Share. Mulțumesc!

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *