Lucrurile bune vin în ambalaje mici! HTC anunță lansarea One mini 2

one-mini2-3La fel cum s-a întâmplat și anul trecut, cei de la HTC au scos pe piață o variantă a telefonului One la preț scăzut și  de dimensiuni mai mici.  HTC One mini 2, arată aproximativ la fel ca fratele mai mare One m8, având carcasă  spate construită tot din aluminiu, dar spre deosebire de One m8, în partea din față ecranul este înconjurat de plastic. Acesta nu mai are camera UltraPixel, iar senzorul  de captare este de 13 megapixeli.

Tot la exterior pe One mini 2 regăsim sistemul stereo BoomSound, carcasa conică de 4,5 inch și ecranul ce afișează la rezoluția 720p. La interior One  mini 2 are un procesor quadcore de la Snapdragon  tactat la 1.2 GHz, baterie de 2100mAh, funcția NFC și slot pentru memorie microSD.

onemini2-4

CEO-ul celor de la HTC, PeterChou  spune că “HTC One mini 2 este alegerea perfectă pentru iubitorii designului HTC ONE m8, dar care vor ceva mai compact”

HTC One mini 2 rulează Andorid 4.4 și interfață Sens 6. Chiar dacă este dotat cu un procesor rapid, acesta nu întrece în performanțe HTC One m8.

Deși poate fi considerat  un telefon în miniatură, One mini 2 este un dispozitiv foarte atrăgător. HTC One mini 2 susține toate punctele forte tradiționale ale celor de la HTC ( ecranul excelent și difuzoarele de bună calitate) în plus telefonul este  robust iar gama de culori disponibilă este identică cu cea a fratelui mai mare, m8 .

one-mini2

one-mini2-2

HTC One mini 2 se adresează persoanelor care își doresc un telefon care să semene  și să funcționeze aproximativ ca HTC One m8, dar să fie disponibil la un preț mult mai accesibil.

Nu sunt date oficiale despre lansarea și prețul de achiziție al telefonului, dar cei de la HTC au spus că în cel mai scurt timp vor încerca să comercializeze telefonul în Europa, apoi Orientul Mijlociu, Afica și Asia.

Dacă ți-a plăcut articolul apasă pe Like & Share. Mulțumesc!

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *