Cel mai mare fan Star Trek își vinde casa-muzeu la un preț fabulos

star-trek-home15

Marc Bell CEO-ul siteului FriendFinder, își vinde locuința-muzeu din Florida de Sud. Listată la suma de  35 milioane de dolari, aceasta este cea mai scumpă casă din Boca Raton, oraș situat la periferia orașului Miami.

Având 8 dormitoare și un stil mediteranean, casa este foarte frumoasă din exterior, dar partea ce-a mai interesantă se regăsește în interiorul ei. Proprietarul a recreat nava Enterprise, împreună cu o mulțime de alte obiecte din seria filmelor Star Trek. În casă mai există și o încăpere dedicată celebrului joc Call Of Duty, sală de forță, cinematograf  și o sală imensă de bal.  În exterior, proprietarul a amenajat o curte de baschet, o piscină imensă, un mini bar și încăperi de relaxare pentru invitați.

star-trek-home8 star-trek-home7 star-trek-home6 star-trek-home5 star-trek-home4 star-trek-home3 star-trek-home2 star-trek-home star-trek-home19 star-trek-home18 star-trek-home17 star-trek-home16 star-trek-home14 star-trek-home13 star-trek-home12 star-trek-home11 star-trek-home10 star-trek-home9Dacă ți-a plăcut articolul, apasă pe Like & Share. Mulțumesc !

 

Ionut Sandu

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *