Un entuziast a creat arma Omului Paianjen

Spiderman

Un pasionat german de arme laser a creat o arma inspirată din celebrele benzi desenate  Omul Paianjen (Spider Man). Arma folosește un mini harpon de pescuit, pentru a se înfige în obiectul vizat, iar cu ajutorul unor bobine metalice obiectul este tras spre utilizator.

Patrick Priebe nu este străin de fabricarea armelor a super eroilor în versiuni reale, tânarul patentând până astăzi foarte multe dispozitive care pot să lanseze proiectile. Actuala armă se asamblează direct pe brațul utilizatorului iar printr-o simplă comandă este lansat un proiectil spre țintă, exact așa cum Peter Parker o făcea în benzile desenate.

În ce constă arma?

Priebe, a creat un pistol bobină care se înfășoară în jurul încheieturii mâinii. Pistolul bobină, este defapt un accelerator de proiectile. Iar datorită bobinelor obiectul străpuns de mini harpon este tras spre utilizator.

Sub mănușă există trei butoane: pentru încărcare, pentru a activa laserul roșu de ghidaj și declanșatorul propriu zis.

În videoclipul postat pe YouTube, Priebe prezintă arma iar la final execută mai multe teste asupra unul bloc de polistiren. Rezultatul îl puteți urmări mai jos.

În al doilea videoclip în loc de mini harpon se folosește un laser extrem de puternic.

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă pe Like & Share. Mulțumesc!

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *