Noul ceas inteligent de la LG, G Wach

enlarge_06_verge_super_wideLG dezvăluie mai multe informații despre  noul ceas G watch, pe site-ul oficial. Ceasul inteligent va fi disponibil în două culori: negru și auriu.  O caracteristică interesantă este faptul că acesta este rezistent la apă și praf, ceea ce îl face excelent și pentru activitățile sportive  practicate în condiții dure. Ecranul ceasului nu se închide niciodată, afișând mereu date despre oră, vreme și alte informații personalizate. Deocamdată cei de la LG, nu au anunțat o dată oficială pentru lansarea noului produs.

enlarge_04

G Wach, este unul dintre ceasurile inteligente, ce vor folosi ca sistem de operare Android special proiectat pentru ceasuri. Unele dintre device-uri precum G Wach, Moto 360, etc. vor avea încorporată și aplicația  hărți de la Google, și asistentul personal Google Now.  Prin simpla comandă vocală “OK Google”, asistentul personal își va intra în rol, și va rezolva sarcinile pe care îi le comunici.

con_gwatch_01

Una peste alta, G Wach pare un model reușit, cu design simplist dar de efect. Faptul că este rezistent la apă și praf arată că LG vrea să scoată pe piață un produs  de top. Rămâne de văzut care va fi prețul de achiziție și data oficială la care va fi lansat.

Dacă și-a plăcut articolul, apasă pe Like & Share. Mulțumesc!

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *