Noi poze cu componentele iPhone 6

iphone6sideÎn această săptămână au apărut mai multe imagini cu presupuse componente ale viitorului iPhone 6. În prima dintre acestea, aparent captată într-o fabrică din China, postată pe rețeaua de socializare Weibo, putem vedea un  iPhone 5S  comparat  ce se presupune a fi display-ul viitorului iPhone 6, care este mult mai mare în dimensiuni (aproximativ 4.7 inch). În afară de dimensiunea mărită, iPhone 6 este identic ca și design cu iPhone 5S conform pozei alăturate. Doar camera din față,  pare să fie mutată puțin mai sus. 

iphone-6-8

Ieri a mai apărut o poză cu un iPhone 5 așezat lângă o matrița care se presupune ca ar fi pentru  iPhone 6, aceasta confirmă dimensiunea ecranului de 4.7 inch.

moule-iphone-61

Un alt site din Franța, a postat o poză cu noua baterie pentru viitorul iPhone.

Batteries-iPhone-6

 

Pozele de mai sus confirmă ceea ce am scris mai demult, despre viitorul iPhone 6 în mare măsură. Până la toamnă, când Apple ar trebui să lanseze noul model, ne vom delecta cu scurgeri de informații  din interior apărute pe internet din ce în ce mai des, astfel că o să ne creionăm o imagine de ansamblu  a noului terminal, având probabil și câteva specificații tehnice ale acestuia.

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă pe Like & Share! Mulțumesc.

Ionut Sandu

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *