Moto 360, mai mult decât un simplu ceas

MotoX_360_Finals-6Tehnologia ușor de purtat poate fi extraordinară. Fie că vorbim de ceasul Pebble Steel, premiat în cardul CES anul acesta, sau despre  revelația companiei Motorola, ceasul Moto 360, ori despre controversații ochelari de la Google, Google Glass, aceste produse nu mai sunt doar simple gadget-uri menite să ne facă viața mai ușoară, ci device-uri complecte din punct de vedere tehnologic, având un design foarte modern.

Anul acesta, marii producători de tehnologie au lansat pe lângă obișnuitele telefoane inteligente sau tablete, și accesorii care au captat atenția publicului prin dimensiunea și caracteristicile tehnice.

Mai jos am să prezint ceasul lansat de Motorola, care în topul preferințelor mele, ocupă prima poziție în materie de tehnologie ușor de purtat.

Moto 360, un ceas pe care îl adori din prima!

Bărbaților le plac ceasurile, fie că vorbim despre modele din aluminiu, piele, mecanice sau sport. Ceasurile sunt singurele “bijuterii” pe care majoritatea le pot purta  atât la servici cât și în timpul liber. Dacă în timpul săptămânii, preferi un ceas din oțel inoxidabil, cu design minimalist, în weekend sau când ieși în oraș poate preferi un ceas simplu, retro din piele.  Moto 360 îți oferă posibilitatea de a  schimba instant fața ceasului, iar prin înlocuirea curelei în loc de ceas cu aspect sport, ai la dispoziție un ceas simplu și elegant, totul în doar câteva secunde.

Sistemul de operare al ceasului Moto 360 este Android Wear 4.3.  Ai la dispoziție funcții  precum vremea, afișarea ceasului, apeluri, mesaje,  calendar, navigare, etc.  Noul device al celor de la Motorola impresionează atât prin design-ul superb, cât și prin faptul că poate fi adaptat oricărui moment al zilei.

Până la vară, când noul device va fi lansat oficial de Motorola, ne putem bucura de pozele lansate de aceștia pe site-ul oficial.

MotoX_360_Finals-1

MotoX_360_Finals-3

Moto360_4

Moto_360-1

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă pe Like & Share. Mulțumesc!

 

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

1 Response

  1. August 5, 2014

    […] va fi este asemănător cu Moto 360, un ceas care nu mai are nevoie de prezentări. Cadranul principal al device-ului va fi complect […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *