Facebook anunță o nouă achiziție, aplicația de fitness Moves

MovesDupă achiziția Facebook Messenger, WhatsApp, Instagram și Oculus VR, Facebook a remis un comunicat oficial joi, în care anunță cumpărarea aplicației de fitness Moves. Aceștia spun ca Moves face parte din strategia de dezvoltare dorită în prezent.

“Ca parte a strategiei  gândită de Facebook, suntem încântați să anunțăm că populara aplicație Moves se alătura echipei noastre”, au declarat reprezentanții companiei.

Moves, a fost lansată la începutul anului 2013 pentru iPhone, dar în prezent este disponibilă și pentru terminalele cu sistem de operare Android. Aceasta a fost descărcată din magazinele virtuale App Store și Google Play de 4 milioane de persoane până în prezent. Facebook, mai spune ca Mooves va continua să opereze independent, dar o parte din membrii acesteia se vor alătura echipei Facebook din California.

Moves-1

“Ne alăturăm echipei talentate de la Facebook, pentru a ajuta la  construcția și implementarea produselor și a serviciilor lor, cu misiunea de a sprijini lucrurile simple și eficiente pentru mai mult de un miliard de oameni” au declarat fondatorii Moves.

Facebook, a făcut o serie de achiziții notabile în acest an – cumpărarea WhatsApp pentru fabuloasa sumă de 19 miliarde de dolari și a companiei specializate în realitatea augmentată Oculus VR, pentru 2 miliarde de dolari.

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă pe Like & Share. Mulțumesc!

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *