Apple îngrijorați de succesul celor de la Samsung

Apple-vs-samsungVineri, a fost prezentat un document la tribunalul federal din SUA  în procesul celor de la Apple împotriva Samsung, în care  se arătă că unii oficiali Apple au avut probleme serioase cu privire la poziția competitivă a telefonului iPhone, vis – a – vis de popularitatea tot mai mare a telefoanelor cu sistem de operare pe Android.

Într-un email trimis de vicepreședintele Apple,  Phil Schiller în 2013, acesta părea preocupat de modul în care piața de consum va fi influențată de producătorul nipon.

Postat de site-ul Recode, email-ul a trimis de Agenția Media de la Apple acesta spunea: “Am văzut reclama de la Super Bowl* astăzi… E destul de bine făcută, și pot să îți spun că  în lupta contra lor iPhone sunt  destul de convingători… ceva trebuie să se schimbe drastic.”

*În fotbalul american profesionist, Super Bowl reprezintă meciul din campionatul NFL, acesta împreună cu festivitățile aferente jocului, alcătuiesc duminica Super Bowl.  Pe parcurs anilor, evenimentul a  devenit la fel de popular ca o sărbătoare națională.  Sunt invitate multe personalități celebre, iar marii producători din industria alimentară, auto, electronică, etc. se bat în a-și prezenta cele mai noi produse, în reclamele urmărite de milioane de telespectatori din toate țările.

http://www.youtube.com/watch?v=uBahw9LRIXI

Într-un alt email, trimis de această dată de Steve Jobs în dată de 25. 10.2010, acesta scria de un “Război Sfânt cu Google”, și faptul că Apple este  expusă în vechea problemă a patentelor, contra celor de la Samsung.

Aceste detalii din interior, au apărut la nici două zile de la începerea celui mai recent proces intentat de Apple  împotriva  Samsung, ceea ce înseamnă că  nu este exclus ca pe viitor să mai apără documente din interiorul celor două companii.

Procesul celor de la Apple, împotriva Samsung, are ca scop plata a cca. 2 miliarde de dolari, reprezentând daune legate de vânzarea a milioane de telefoane inteligente de către Samsung, ce se presupune că ar încălca patente aparținând Apple.

Dacă ți-a plăcut articolul apasă pe Like & Share. Mulțumesc!

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *