Apple a început producția ceasului iWatch

iwtchcnMult așteptatul dispozitiv de la Apple, ceasul iWatch a intrat în producție, spun cei de la China Time.

În ediția tipărită a ziarului, au apărut zvonuri cum că Apple a dat undă verde producției mult așteptatului ceas. Citând surse apropiate din lanțul de aprovizionare al celor de la Apple în Asia, site-ul susține că o parte din producția acestora include module avansate SiP (system in a package), care conține procesoare, memorie DRAM și memorie flash.

Un astfel de modul care este folosit în asamblarea MP3-urilor și a telefoanelor inteligente, se pare ca va fi integrat în viitoarele dispozitive de la Apple. Deocamdată cei de la China Times nu oferă mai multe detalii tehnice, dar în schimb aceștia au spus ca dispozitivul va fi lansat spre sfârșitul lui anului 2014, iar Apple se pregătește să  introducă pe piață până la 15 milioane de dispozitive.

Deși CEO-ul celor de la Apple Tim Cook, nu a confirmat oficial până în prezent producția ceasului iWatch, în ultimele luni în toate declarațiile oferite presei, acesta a spus că Apple pregătește o nouă categorie de produse.

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă pe Like & Share. Mulțumesc!

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *