Te pricepi la tenis de masă ? Urmărește o super confruntare între om vs robot

 

Timo-Boll-vs.-KUKA-Robot_LG

Om vs mașină

Robotul Kuka,  o mașinărie incredibil de rapidă se confruntă cu unul dintre cei mai buni jucători de tenis de masă din toate timpurile, Timo Boll. Cine are cea mai bună tehnică? Cine va câștiga primul duel de tenis de masă, omul sau mașinăria?

O excelentă campanie de promovare a fost realizată pentru roboțelul cu braț de fier portocaliu, Kuka Kr Agilus, fabricat de Kuka Robotica din Shanghai. Dezvoltatorul chinez este lider de piață în materie de roboți iar acesta își propune să dezvolte în continuare, sisteme automatizate oferind un mediu de lucru modern și prietenos pentru angajați.

În industria auto, robiții precum Kuka au înlocuit în mare parte oamenii, în special pe linia de asamblare și vopsire a autoturismelor, deoarece eficiența și productivitatea unei fabrici crește considerabil, iar neatenția factorului uman este eliminată.

Roboțelul Kuka pentru amuzament mai poate fi setat și pentru o partida de sah.

kuka

 

Urmărește videoclipul de mai jos pentru a afla deznodământul.

sursa foto: tabletennista.com

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă pe Like & Share, mulțumesc.

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

1 Response

  1. February 16, 2015

    […] Te pricepi la tenis de masă ? Urmărește o super confruntare între om vs robot […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *