Samsung Galaxy S5, a fost lansat oficial luni în România

Sursa foto: The Verge

Sursa foto: The Verge

Samsung a lansat luni, în România noul smartphone, Galaxy S. Telefonul este disponibil pentru precomanda, și va fi livrat clienților începând cu 11 Aprilie.

Acesta este disponibil la liber pentru suma de  3.199 ron, iar dacă ai abonament, prețul acestuia scade în funcție de tipul abonamentului.

Pachetul conține: telefonul, acumulatorul, încărcătorul plus ghidul de utilizare. În mod bizar distribuitorul nu a anunțat și obișnuitele căști de urechi, incluse în pachet.

Ce primești în definitiv pentru suma de 3.199 ron ?

Cel mai nou telefon, marca Samsung  cu senzor de amprentă și senzor pentru înregistrarea ritmului cardiac, certificare pentru rezistență la apă și praf, cameră foto de 16MP îmbunătățită, conectivitate la 4G,  ecran Full HD de 5.1 inch, procesor Quad-core de 2.5 GHz și o baterie de 2800 mAh + garanție oficială doi ani de zile.

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă pe Like & Share.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *