Noul Hard Disk de la Western Digital, My Passport AV-TV

wdfMyPassport_AVTV

My Passport AV-TV oferă un sistem de conectare simplist, integrare ușoară și este disponibil în doar două capacități  de stocare: 500 GB și 1TB. Una dintre caracteristicile hard disk-ului, este  recuperarea la viteză mare a erorilor,  fluxul continuu, acuratețea înregistrărilor și redarea foarte bună a conținutului înregistrat. În plus, acesta utilizează mai puțină energie și se menține la temperaturi foarte scăzute, chiar dacă modul de lucru este extrem de solicitant.

Conexiunea rapidă se realizează prin USB 3.0,  prin care viteza de transmitere a datelor este foarte mare, chiar și în cazul fluxurilor de conținut Full HD multiplu. Hard-ul permite  stocarea înregistrărilor din două canale diferite în același timp sauposibilitatea de a viziona un film în timp ce înregistrați altul deodată.

wdfMyPassport_AVTV (1)

My Passport AV – TV este ultra compact și foarte elegant. Acesta se integrează perfect lângă televizor sau centrul multimedia. Dispozitivul poate fi montat în spatele televizorului, plasat în poziție verticală sau orizontală cu ajutorul unui suport inclus în pachet.

wdfMyPassport_AVTV (2)

Având în vedere că televizoarele inteligente s-au ieftinit considerabil, iar la 800-900 ron poți achiziționa  un LED Full HD de  30 inch, un astfel de Hard Disk special conceput pentru fluxul media continuu, repetat și la mare viteză este un must have. Singurul lucru de reproșat ar fi capacitățile reduse de stocare. Da, știu că 1 TB (1000 GB) este suficient pentru majoritatea utilizatorilor, dar ce te faci când pui trilogia Lord of the Rings la  calitate 1080p Extended și ai ocupat deja 10 % din spațiu ?

Dacă ți-a plăcu articolul, apasă pe Like & Share. Mulțumesc !

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *