Microsoft a lansat pachetul Office pentru iPad

office-for-ipad

Suita Office(Word, Excel și Power Point) a fost lansată de Microsoft pentru tabletele iPad. Utilizatorii pot descărca în mod gratuit aplicația din magazinul virtual AppStore. De acum aplicațiile sunt complecte, cu instrumente extinse de editare, dar trebuie sa fi abonat la serviciul Office 365 pentru a beneficia de toate opțiunile de editare. Dacă nu ești abonat, poți doar să vizualizezi documentele.

Noul Office pentru iPad va arata familiar cu versiunea de pe calculatoare, cu tabele complecte, fonturi Microsoft, care apar într-o nouă fereastră atunci când sunt atinse, și restul instrumentelor de editare obișnuite. Versiunea Microsoft Office pentru iPad include câteva caracteristici unice, cum ar fi tastatura numerică personalizată și recomandarea tabelelor în Excel.

Microsoft a anunțat că va introduce în curând o versiune a actualului pachet Office,  și în magazinul virtual Windows Store, ceea ce înseamna că telefoanele cu sistem de operare Windows Phone vor beneficia de aceleași servicii, oferite în prezent utilizatorilor de iPad .
Din păcate Microsoft nu a lansat în actualul pachet și aplicația Outlook din varii motive, deși sunt foarte mulți utilizatori de calculatoare sau laptop-uri care folosesc programul pentru a accesa, edita și trimite emailuri. Să speram că aceștia vor scoate în curând și versiunea Outlook, pentru iPad.

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă pe Like & Share. Mulțumesc!

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *