Faceți cunoștință cu cel mai scump ceas de buzunar din lume, UR – 1001

URCu un preț de  aproximativ 400.000 de dolari, Urwerk UR – 1001 este unul dintre cele mai rafinate, costisitoare și complicate ceasuri de buzunar din lume. Acesta este Sfântul Graal pentru orice colecționar împătimit.

Dincolo de aspectul extraterestru, UR- 1001 are o carcasă superbă construită din oțel,  încastrată cu 51 de bijuterii. Ceasul este prezentat de constructor ca o minune mecanică modernă. Mecanismele fine, calitatea și precizia incredibilă, îl recomandă ca vârf al produselor de top existente la ora actuală. Ceasul poate măsura timpul de la secunde până la o mie de ani. Programarea impecabilă, îi permite acestuia să schimbe cu exactitate data și între lunile cu 30 sau 31 de zile. Potrivit producătorului, ceasul trebuie ajustat doar o dată pe an, în luna Februarie care are de obicei 28 de zile.

UR1001Back

Partea cea mai impresionantă a modelului UR-1001, este durata de viață anunțată de producător:  o mie de ani. Vă dați seama? Fericitul cumpărător poate să îl transmită și stră-stră-stră-stră-nepoților, iar acesta va funcționa exact ca în prima zi.

Singurul dezavantaj al ceasului, este faptul că trebuie „tras” o dată la 39 de ore. Acesta are un indicator de culoare roșie, prin care utilziatorul este anunțat  atunci când ceasul ceasul trebuie tras.UR1001-Face

UR1001_profil

Totuși, având în vedere prețul astronomic de 400.000 de dolari și că a fost produs în ediție limitată de 8 exemplare, merită apreciat faptul că compania elvețiană Urwerk, a ridicat și mai mult ștacheta atunci când vine vorba de rafinament, precizie și meticulozitate în materie de ceasuri. De fapt, au dus totul la un alt nivel.

Dacă ți-a plăcut articolul, apasă pe Like & Share! Mulțumesc.

Citeste si:

Ai laptop, smartphone sau tableta? Citeste asta!

Te pricepi la tenis de masa? Urmareste o super confruntare intre om vs robot

5 lucruri pe care Facebook le stie despre tine, si viata ta personala!

Noul Samsung Galaxy S5 AICI!

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *