Apple a lansat iPhone 5C, cu stocare de 8GB

ilife_heroNoul model a fost lansat pentru prima data în Anglia în rețeaua de telefonie O2, dar a fost livrat și către un număr mare de magazine Apple internaționale din Australia și China.

În afară de spațiul de stocare redus (8GB), cel mai recent model de la Apple, iPhone 5C este identic cu modelul de 16GB, lansat în Octombrie 2013. Acesta dispune de un ecran de 4 inch Retina, procesor A6 și o cameră de 8 megapixeli. Zvonurile despre noul model lansat pe piață de Apple au început de ieri (luni) pe un site german, unde se scria că 5C 8GB va înlocui iPhone 4S, dar Apple a hotărât să comercializeze în paralel ambele modele.

ios_lineup

Nu este un lucru neobișnuit pentru Apple să schimbe opțiunea de stocare pentru un telefon în mijlocul ciclului de viață a acestuia. Introducerea unei variante mai ieftine, arată faptul că nivelul vânzărilor al modelului iPhone 5C este sub așteptări, dar acesta se vinde mai bine comparativ cu modelul 4S.

 

Dacă și-a plăcut articolul, apasă Like & Share. Mulțumesc!

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *