Un iPhone 5C a luat foc din senin

0203-phonefire-1

sursa: The Portland Press Herald

O tânără elevă din Kennebunk, Maine (SUA) a fost spitalizată și tratată pentru arsuri de gradul doi pe corp după ce un iPhone 5C a luat foc din senin în buzunarul acesteia.

Colegii fetei spun că tânara stătea în bancă, când au observat ca îi ieșea fum din buzunar, iar mai apoi  pantalonii i-au fost cuprinși de flăcări. Eleva s-a aruncat pe jos rostogolindu-se, colegii acesteia stingând focul produs de catre iphone cu ajutorul unui stingător. Aceasta a fost transportată la spital unde a fost tratată, nefiind necesară internarea acesteia.

În poza de mai sus puteți vedea cât de violent a fost incendiu provocat de aparat. Telefonul fusese achiziţionat doar cu două luni inainte, prin urmare, probabilitatea ca ecranul sau bateria să fi fost înlocuite, sunt minime. Telefonul nu a fost conectat la o sursa de alimentare în momentul incidentului.

În ultima perioadă au circulat tot mai multe poze și filmulețe pe internet în care unele smartphone-uri au luat foc din senin, sau când au fost lăsate la încărcat (în special telefoanele purtand marca Samsung).

Până în acest moment cei de la Apple nu au oferit o explicație oficială legată de acest incident.
Dacă ți-a plăcut articolul apasă Like.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *