Samsung Galaxy S5

samsung-galaxy-s5-rumor

sursa: www.androidpit.com

De fiecare dată când se aproprie lansarea unui nou device din partea giganților Samsung sau Apple, internetul abundă de informații, specificații tehnice sau poze, care promit să dezvăluie ceea ce a pregătit producătorul pentru terminalul respectiv. Astfel m-am decis să postez câteva lucruri interesante apărute despre “viitorul” telefon.

Dacă ar fi să ne luăm după articolul lui George Buhnici,  se pare că terminalul celor de la Samsung, noul Galaxy S5, nu ar avea îmbunătățiri spectaculoase așa cum ne-am fi așteptat, față de predecesorul  său: modelul S4. Pasionații de tehnologie care urmăresc tot ce mișcă pe aceasta piață, mizează pe 24 februarie, dată a lansări noului device (Mobile World Congress-Barcelona).

Câteva aspecte diferite între cele două terminale:

  • Senzorul de amprentă – O noutate absolută din partea celor de la Samsung, care vor să acopere și acest segment de pe piață deschis de cei de la Apple pentru telefoane. Ce plusuri are acest senzor față de deblocarea obișnuită a ecranului? Plățile online, metodă de autentificare pe site-uri, căsuță poștala, Twitter, etc.;
  • O nouă interfață TouchWiz (4.4.2) mult mai fluidă, culori mai bune și o experiență de utilizare a meniului plăcută;
  • Ecran plat de 5.2” Super Amoled WQHD și 2K;
  • Cameră foto/video 16mpx, cu un nou sistem de stabilizare pentru poze în condiții de iluminare proastă;
  • LTE CAT4 sau 6 – cel mai bun modem 4g care este capabil să descarce cu până la 200Mbps. WiFi dual-band și disponibilitatea de a descărca simultan atât de pe 4G cât și de pe WiFi;
  • USB 3.0 – Adică o descărcare a datelor, mult mai rapidă față de actualul standard (USB 2.0);

 

 

În linii mari cam acestea sunt noile plusuri cu care ar urma să “ne uimească” Samsung Galaxy S5. Rămâne însă de văzut dacă acestea se vor confirma sau infirma odată cu lansarea oficială a noului device.
Dacă ți-a plăcut articolul apasă Like.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *