Noul iPhone 6 în imagini

 

iphone6photo

 

Apple urmează să lanseze un nou model iPhone spre finele lui 2014, scriu cei de la Mashable, dar designerul Federico Ciccarese nu a mai așteptat lansarea oficială și a creat un concept spectaculos al noului device.

Acesta și-a imaginat un terminal mai mare față de predecesorul său (iPhone 5S), cu un display mai arătos, mai subțire, carcasă din aluminiu curbată și nu în ultimul rând dotat cu un super procesor A8, cu arhitectura pe 64 biți.

Numele neoficial al noului model pare a fi iPhone Air, deoarece acesta este cu până la 40% mai subțire. Luna trecută cei de la The Wall Street Journal au scris că Apple ar urma să lanseze două noi device-uri cu display de 5 respectiv 4.7 inch.

Pozele de mai jos reprezintă viziunea lui Ciccarese pentru ambele terminale, primele trei pentru device-ul cu un display uriaș de 5.5 inch și o rezoluție nativă de 1568×878 pixeli, iar a patra pentru al doilea terminal cu un display de 4.7 inch și cu o rezoluție de  1338×750 pixeli.

Rămâne însă de văzut cât de mult se vor apropia aceste concepte de adevăratele telefoane care vor fi lansate cel mai probabil spre sfârșitul anului 2014.

Până atunci să ne bucurăm de designul superb al lui Ciccarese pentru cele două modele.

iphone6curve

iphone6angle iphone6side iphone6

 

Dacă vrei să fi la curent cu cele mai noi informații abonează-te la newsletter-ul din dreapta-sus a paginii.

Iar dacă ți-a plăcut articolul apasă LIKE.

 

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *