HTC ONE 2014, prima imagine aici !

Bg1wZ9YCUAEzE7V

Sursa: @evleaks

La o zi după ce, cei de la HTC  au trimis invitațiile oficiale pentru marele eveniment  programat pentru data de 25 Martie, pe internet  a apărut o poză, cu mult așteptatul terminal. Această poză confirmă în mare parte ceea ce am scris aici, adică:

Două camere pe partea din spate a carcasei, lipsa butoanelor fizice în partea din față, culoare auriu și dual LED flash pentru balansarea automată și corectă a culorii. (care copiază iPhone 5S). Lipsește senzorul de amprentă!

Culoarea auriu, difuzoarele stereo BoomSound dispuse în partea de sus și jos a carcasei frontale precum și aspectul, NU aduc nici un plus la estetica, acestea fiind diasponibile și pe vechiul device al celor de la HTC.

În mod amuzant pe meniul telefonului apar data de 25 Martie, dată în care a fost programată lansarea oficială a produsului, precum și interfața BlinkFeed.

Dacă ți-a plăcut articolul apasă pe LIKE.

Ionut Sandu

Despre autor: Ionuț Sandu este un blogger entuziast, pasionat de IT. Pe blogul lui, JonTECH.ro, apar constant cele mai interesante articole din domeniul tehnologiei. Ionuț a mai scris două articole științifice despre Cloud Computing și Protocoale de Securitate SSL/TLS și SSH.

1 Response

  1. alex says:

    Ma bucur sa vad corectura facuta in articol dupa comentariul lasat de mine acum cateva ore :). Nu multa lume ar fi facut asta, altii pur si simplu ignorau comentariul si gata. Good job !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *